top of page
dakwerken aan platte daken

JACOBS-QUINTELIER BV IN ZELE, EEN IJZERSTERK TEAM VOOR EEN NOG STERKER DAK.

arrow
intro_home

PUUR VAKMANSCHAP VOOR UW DAKWERKEN

Een perfect dak is de eerste voorwaarde voor de lange levensduur van elk gebouw. Daarbij komt dat het de waarde van het pand en het comfort van iedereen die er woont en werkt, ten goede komt. Dat zijn meteen drie valabele redenen om uw dakwerken over te laten aan vaklui die écht van wanten weten. En u treft het: bij Jacobs-Quintelier vindt u net zulke doorwinterde stielmannen.

 

Wij zitten ruim 20 jaar in het vak en voeren dakwerken uit in particuliere woningen, appartementsgebouwen, bedrijfspanden, industriële loodsen enz. U vindt ons aan het werk in de nabije omgeving van Zele. Maar we werken ook in de omliggende regio (Dendermonde, Hamme, Waasmunster en Lokeren) en bij uitbreiding in heel Oost-Vlaanderen.

U KUNT OP ONS REKENEN VOOR PROFESSIONELE DAK- EN ZINKWERKZAAMHEDEN,

TOT OP DE MILLIMETER PRECIES EN PIEKFIJN AFGEWERKT.

01/

HELLENDE DAKEN

Voor hellende daken zijn er tal van mogelijkheden. We leggen alle soorten dakpannen qua samenstelling, vorm en kleur. Onze leveranciers zijn namen met faam, Koramic, Edilians en Wienerberger. Zij bieden niets minder dan topkwaliteit en een zeer ruime keuze. Zeg ons wat u wenst en wij stellen u de opties voor die daaraan beantwoorden. Belangrijk daarbij zijn de aard van het pand (privé of professioneel), de stijl van het gebouw of de uitstraling die u beoogt. Wij leggen keramische en betonnen dakpannen, vlakke pannen voor een strakke look, golvende pannen voor een dynamische effect. In een roodbruin kleurenpalet voor een rustieke uitstraling, een verweerd pannenvlak voor authenticiteit. Of wat dacht u van wit geglazuurde pannen? Die ogen hypermodern.

vervolg

02/

PLATTE DAKEN

Een plat dak leggen is zo mogelijk nog delicater dan een hellend dak bouwen. De reden ligt voor de hand. De evacuatie van het regenwater en de waterdichtheid zijn hier het heikele punt. We leggen roofing of werken met Mastersystems EPDM-rubber. De keuze is aan u. Beide materialen zijn heel duurzaam en gaan 40 tot 50 jaar mee als ze goed gelegd zijn. Maar daar kunt bij ons van op aan! Wij kennen onze job door en door en weten waarop we moeten letten. Spleten vermijden! Bij roofing die in stroken op het dak gebrand wordt en bij beide – roofing én EPDM dat in één stuk gelegd wordt – aan de afwerking van de dakranden en de waterafvoeren. Waterinsijpeling moet absoluut vermeden worden om schade aan het gebouw en een ongezond binnenklimaat te vermijden.

plat dak

03/

LOOD- EN ZINKWERKEN

En toch lijkt uw dak nergens op zonder een degelijk afwateringssysteem. Dat verdient eveneens de nodige aandacht, vanuit functioneel en esthetisch standpunt. We werken de dakranden zorgvuldig af: met rechthoekige bakgoten of halfronde mastgoten in koper of zink. Vaak in standaardafmetingen maar soms komt er maatwerk aan te pas. De stukken worden dan ter plaatse vakkundig gesoldeerd en aan elkaar bevestigd met dakgootverbindingen. We plaatsen alle regenpijpen voor een vlotte afvoer van het hemelwater. U zult zien dat onze lood- en zinkwerken de finishing touch van uw dak zijn.

lood
dakwerker

DAKWERKEN BIJ U THUIS OF IN HET BEDRIJF? NIEUWBOUW OF RENOVATIE? VERTROUW OP DE EXPERTISE EN NAUWKEURIGHEID VAN JACOBS-QUINTELIER. BEL OF MAIL ONS OM UW OPDRACHT IN DETAIL TE BESPREKEN.

bottom of page