top of page
gevelbekleding

GEVELBEKLEDING: MATERIALEN EN AFWERKING VOOR IEDERS SMAAK, STIJL EN BUDGET

arrow
intro_home

NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Wilt u de gevels van uw huis tegen weer en wind beschermen? Is de huidige gevelbekleding aan vervanging toe? Aarzel dan niet om een beroep te doen op ons bedrijf, Jacobs-Quintelier uit Zele. Wij zijn een aannemersbedrijf dat al meer dan 10 jaar werkt in opdracht van particulieren en bedrijven. We doen nieuwbouwconstructies en renovaties in Oost-Vlaanderen en vooral in Zele, Lokeren, Waasmunster, Hamme en Dendermonde.

Voor gevelbekleding zijn er tal van producten op de markt. Er bestaat een grote variatie in prijsklassen en materialen. Met onze jarenlange ervaring en knowhow plaatsen we ze zonder uitzondering allemaal. Komt u er zelf niet uit om een keuze te maken, dan zetten we met plezier alle mogelijkheden op een rijtje. We wijzen u op de voordelen en troeven van elk product en geven professioneel advies.

.

gevelbekleding

MATERIALEN VOOR GEVELBEKLEDING

arrow-down.gif

Gevelbekleding is een kwestie van smaak en budget. De afwerkingsmogelijkheden zijn zo uitgebreid dat u zonder twijfel een oplossing vindt die perfect past bij uw voorkeur. We geven u hier een beknopt overzicht van alle opties.

materialen

01/

SIDINGS OF GEVELSTROKEN

Bestaan in pvc, vezelcement, gelamineerde houtvezels, composiet of metaal. Ze kunnen aangebracht worden zonder al te grote ingrepen aan de bestaande dak- of gevelstructuur. Sidings geven uw huis een eigentijdse look.

vervolg

02/

GEVELPANELEN

Zijn verkrijgbaar in dezelfde materialen als sidings maar het gaat hier over grotere platen. Metalen gevelpanelen zijn tegenwoordig erg populair. Zo wordt er soms geopteerd  voor gevelbekleding in hetzelfde materiaal als de dakgoten, zink of koper. Het maakt van het gebouw een mooi homogeen geheel.

gevel

03/

GEVELBEKLEDING IN HOUT

Is de oplossing als u houdt van natuurlijke materialen. Cederhout is daarvoor heel geschikt maar niet goedkoop. Het verkleurt na verloop van tijd en wordt grijsgroen wat uw woning een warme en heel aparte uitstraling geeft.

hout

04/

KERAMISCHE TEGELS

Hebben een goede isolerende werking. Ze bestaan in verschillende afmetingen en kleuren. Ze zijn kleurvast, niet-brandbaar en bovendien onderhoudsvriendelijk. Ze worden ook geproduceerd met natuurlijke grondstoffen en zijn recycleerbaar.

tegels

04/

KERAMISCHE TEGELS

Hebben een goede isolerende werking. Ze bestaan in verschillende afmetingen en kleuren. Ze zijn kleurvast, niet-brandbaar en bovendien onderhoudsvriendelijk. Ze worden ook geproduceerd met natuurlijke grondstoffen en zijn recycleerbaar.

05/

SANDWICHPANELEN

Werden eerst uitsluitend gebruikt voor grote dak- en geveloverspanningen in industriële loodsen, stallen en openbare gebouwen. Maar mettertijd zijn ze ook erg in trek geraakt bij particulieren, voor nieuwbouw en renovatie. Ze bestaan uit twee gevelplaten van staal of aluminium met daartussenin een thermische isolatielaag.

panelen
gevelbekleding

OP ZOEK NAAR GEVELBEKLEDING DIE PERFECT BIJ UW HUIS PAST? REKEN OP JACOBS-QUINTELIER EN UW WONING ZAL ER SNEL WEER STRALEND UITZIEN.

bottom of page